[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Szép jó estét ! Igen én is erre mondtam,sok beszélgetést megér ! Nem egyet,még sokat is hiszen gyönyörű édes Hazánkról van szó ! Jó éjt mindenkinek !

Válasz

Szent-Királyi István üzente 12 éve

A felhívólevélben több olyan fogalom, megnevezés szerepel, amiknek a pontos tartalma nem igazán közismert.. Jó lenne ezeket definíciószerűen megadni.. hogy tudhassuk, mihez is csatlakozunk és mit is jelentenek a Szent Korona Értékrend (nekem a Szenkoronatannal is vannak problémáim, és gondolom, nem állok egyedül..) Tehát várom ezek pontos kifejtését.. így még kérdéseket sem lehet jól feltenni.. (én szeretek kérdezni, ha valami nem világos, mert oylasmiről véleményt mondani, amit nem is ismerek pontosan, aligha lehet) egy Fogalomgyüjteményt..
Előre is köszönöm
Szent-Királyi István

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

1945 .-ben találtak bauxitot és az 1970.-es években építettek házakat ,akkor "SZŰLETETT" ,Kincsesbánya . Országosan hoztak fiatal házasokat . Mi Bonyhádról,a férjemék Miskolcról jöttek .Édesapa - szakszervezeti főbizalmi is volt én meg KISZ-es később - villanyszerelő mester volt,apósom vájár . Akkor tanulta a szakmát helyben .

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Én tudom,két kislányunk is tanult csak épp már volt fűtés . A férjem is én is , Katolikusnak meg lettem keresztelve és a kicsikéink is természetesen Katolikus hittanra jártak...Szegény drága nagy /kislányunk mielőtt...még Első Áldozó is volt......

Válasz

hrovatin rózsa üzente 12 éve

Igaza van Zolinak, nálunk (Dunakeszin, ahol felnőttem) az ISKOLÁBAN az alsótagozatosoknak volt hittan tanítás azért, mert a templomban nem volt fűtés, és semmi hátrány nem származott belőle, az iskola napközi vezetője meg egy volt apácanővér volt, aki megtartotta rendjének előírásait civil magányában is.
íífura felállás volt ez mai szemmel nézve az ateista diktatúra árnxékában. Főleg akkor mikor a scientológia meg a hitgyüli él és virágzik, a keresztény egyházak meg sorvadnak.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Ahol mi felnőttünk még templom sem volt .

Válasz

Závodszki Zoltán üzente 12 éve

KEDVES LINA!
TUDNI KELL,HOGY AZ ELSŐ SZABAD VALLÁSGYAKORLÁST BIZTOSÍTÓ TÖRVÉNYT 1568 A TORDAI ORSZÁGGYŰLÉSEN ALKOTTÁK MEG ÉS VEZETTÉK BE.

AMINT TUDOD A VALLÁSOKBAN IS VANNAK SZÉLSŐSÉGEK, A SZÉLSŐSÉGEK PEDIG A NONPOL POL VILÁGODBA BIZTOSAN NEM FÉR BELE,MERT AZ ENYÉMBE SEM. ENGEM A VALLÁS SZEMPONTJÁBÓL GYERMEKKOROMBAM HÁROM HATÁS ÉRT,KEZDETBEN BAPTISTA EGYHÁZ HATÁSA ALATT VOLTAM A NAGYSZÜLEIM RÉVÉN,AZAZ 7 ÉVES KOROMIG.UTÁNA AZ ISKOLÁBAN A ROMAI KATOLIKUS VALLÁST KEZDTEM EL GYAKOROLNI,MERT ELVILEG ÉS GYAKORLATILAG ANYÁM UTÁN A RÓMAI KATOLIKUS VALLÁS KAPTAM ALAPHITÜL, S ELSŐ OSZTÁLYBAN MÁR BE IS KELLETT IRATKOZNOM HITTANRA,MINDEZ VOLT 1958-BAN A NEM TUDOM MINEK NEVEZZELEK FORRADALOM UTÁN KÉT ÉVVEL AZ ATEISTA DIKTATÚRA KORÁBAN. AKKOR MILYEN IS VOLT EZ A DIKTATÚRA.MAI SZÓVAL ÉLVE CSAK EGY PUHA DIKTATÚRA VOLT.ATEISTA BEÁLLÍTOTTSÁGÚ ÉS MÉGIS ENGEDTE A SZABAD VALLÁSGYAKORLÁST.APÁM UTÁN VISZONT REFORMÁTUS HITTEL KERÜLTEM KAPCSOLATBA. MONDANOM SEM KELL,HOGY A SZAKMÁM OLYAN VOLT,HOGY NEM JÁRHATTAM TEMPLOMBA.DE EZ NEM AKADÁLYOZOTT MEG ABBAN,HOGY A GYEREKEIMET NE KERESZTELJÉK MEG TITOKBAN,KIS FALUBAN A PARÓKIÁN,NEM A TEMPLOMBAN, ŐK REFORMÁTUSOKNAK LETTEK KERESZTELVE, S AZ UNOKÁIM IS EZT VISZIK TOVÁBB. ÉN MEGMONDOM ŐSZINTÉN BÁRKINEK, HOGY NEKEM A BAPTISTÁK PURITÁN VALLÁSGYAKORLÁSA TETSZETT A LEGJOBBAN, AMELYET A NAGYSZÜLEIM KÖZVETÍTETTEK FELÉM. BIBLIÁJUK A KÁROLYI GÁSPÁR FÉLE VOLT, NAGYSZÜLEIMNEK EGY 1896 KIADÁSÚ VOLT A BIRTOKUKBAN, S AMIKOR MEGHALTAK, SAJNOS ELTŰNT A LÁTÓKÖRÖMBŐL.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

17 éve tanulom a Bibliát ,két éve teokratikus iskolába nyertem felvételt . Mára elbucsúzom,jó éjszakát !

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Ám nem "VETTEM " teljesen le akkor ,most , hogyan is tovább ? Elolvastad közben a profilom blogját is ? Velem kapcsolatos konkrétabb hsz-t is szívesen kapnék Tőletek !

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Így igaz ! Tetszik az első válaszod ! Állok elébe,hogy összeismerkedtess az úrral !

Válasz

Závodszki Zoltán üzente 12 éve

NEM ÉN VAGYOK A SZÜLŐ ATYJA,HANEM HALÁSZ JÓZSEF MAGYAR HONFITÁRSUNK, AKI A NEMZETMENTŐ AKADÉMIÁT INDÍTJA.

ÉN HISZEK A NEVELÉS MINDENHATÓSÁGÁBAN. AHHOZ,HOGY ÉRVÉNYESÜLJÖN MOST MÁR A NEVELÉST A NAGYPAPÁKKAL,NAGYMAMÁKKAL ,ANYÁKKAL. APÁKKAL KELL KEZDENI,HOGY MEGFELELŐ GONDOLKODÁSÚ ÉS MAGATARTÁSÚ IFJAKAT NEVELJENEK A HAZÁNAK, MAGYAR KÖZÖSSÉGÜNKNEK.

A PROGRAM EZEN RÉSZE TÖKÉLETES ÉN ÚGY VÉLEM.HASONLÓ MÓDON ÉN LEÍRTAM A NEVELÉSI ELVEKET A JELENLEGI HATALOMNAK IS ÉS MÉG SEM JÖTT ELŐ. MOST HOFFMAN RÓZSA KEZD ÉBREDEZNI, DE Ő SEM ÉRTI A LÉNYEGÉT A FOLYAMATNAK, MERT A NEVELÉST TELJESEN KI AKARJA VENNI A CSALÁD KEZÉBŐL.
AZ INDULATOKTÓL TE SEM VAGY MENTES ,KEDVES LINA, ÚGY AHOGY EGYETLEN EMBER SEM. TÖKÉLETES EMBER NINCS,NÁLAM A 90% MÁR A CSÚCS VOLT,TEHÁT ELISMERTEM TÖKÉLETESNEK,DE MÉG AZ AZ EMBER IS TUD HIBÁZNI ÉS TUD INDULATOS LENNI. A NEVELÉSSEL A FELNŐTT ÉLETRE KÉSZÍTJÜK FEL A RÁNK KÖVETKEZŐ NEMZEDÉKET,HA EGYSÉGES SZEMLÉLETTEL TESSZÜK , AKKOR ANNÁL KISEBB LESZ A KONFRONTÁCIÓ LEHETŐSÉGE ÉS ANNÁL KEVESEBB TÉR JUT AZ INDULATOKNAK.
DE AHOL AZ ISKOLÁBA SZÜLŐK NÉMELYIKE BEVISZI AZ INDULATOKAT, OTT NEM FOLYHAT KOMOLY NEVELÉS. a POLITIKA RÁNYOMJA MINDEN NAPJAINKRA A BÉLYEGÉT, KÜLÖNBÖZŐ NÉZETEK ÜTKÖZNEK EGYMÁSSAL, AMELY ELKERÜLHETETLENNÉ TESZI A A KONFRONTÁCIÓKAT ÉS AZ INDULATOK ELSZABADULÁSÁT.
AZ EGYÉNISÉGED FEJLESZTHETŐSÉGÉT ELISMERED, AKKOR ELISMERED AZ ÖNNEVELÉS KATEGÓRIÁJÁT IS. LEGTÖBBSZÖR ENNEK AKADÁLYA AZ ÖNKONTROLL RÉSZLEGES VAGY TELJES HIÁNYA. EZEN CSAK KÜLSŐ KONTROLL TUD SEGÍTENI, AMELYNEK EGYIK LEGJOBB LEHETŐSÉGE A BARÁT. AKI KÍVÜLRŐL SZEMLÉLI MINDEN MEGNYILVÁNULÁSOD, S TUDJA TEVÉKENYSÉGEDET JAVÍTANI TANÁCSAIVAL, AZAZ A MEGFIGYELÉSEINEK EREDMÉNYEIVEL.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Most e klubból kilépek és a másikban benn maradok . Tudod én olyat szeretnék ami indulatok nélküli " NON POLITIKÁVAL VALÓ POLITIZÁLÁS"-t képviselne majd . Szerinted lesz így is esély a szép programodra ? Te találtad ki ,ugye ? Te vagy a szűlőatyja ?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Köszönöm tehát elolvastam és elküldtem minden saját Barátomnak ! Nagyon fontos,hogy rengeteg féle vallást gyakorló közénk tömörülő majd gyakorolhassa saját vallását szabadon ! Ezt tartom így első körben körültekintésre való fontosságúnak !

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

TEHÁT : minden itthoni városunkban és falunkban lévő vendéglősök és / vagy korcsmárosok is adhatnak helyet amint utaltak 5 000 fT-ot az FHB banki számlaszámra .

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Meg kell szerveznie valakinek ? Használjátok a 2 éve sikeresen működő , APEH-esek segítségével létrehozott vállalkozásomat , a : KÉK LEVÉLKÉK-et !

A többi infó a profilom blogjában ! Csupán : 5 000 FT az FHB bankban a regisztrálás én 17 év biztosítási és országosan hitelközvetítői munka után / alapján és mint reklám-,marketing szakember 19 évvel ezelőtt végeztem ,elvállalom akkor ! Mi országosan : vendéglőkben és korcsmákban dolgozunk és közben Istenieket eszünk ! Havi : 5 000 Ft -ért egyszer 6 óra oktatást is kaptok és vagy ebédet , vagy vacsorát adott vendéglátó egységtől saját receptjeinkből a régi Palóc eledeleink nyomán ! Ez az oktatás is erről szól éppen valamint egészségügyi prevenciós lehetőségekről ! Itthon maradt orvosaink is oktatnak bennünket havi egyszer .

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Sok sikert ! Nagyon érdekes de egyenlőre csak röviden átfutottam . Nos még van egy órám mielőtt elmegyek dolgozni,most konkrétan odafigyelve végig olvasom !

Válasz

Závodszki Zoltán üzente 12 éve

MÁSODIK LÉPÉS : MEGISMERNI A FELHÍVÁST ÉS A MÖGÖTTE LÉVŐ ANYAGOT:

Dátum: 2011. szeptember 6., kedd, 12:10:14
Feladó: J H
Tárgy: Még mindig: válassz!
Címzett: "SzentKoronaÉrtékrend"
Még mindig: válassz!

Köszönöm a szemrehányásokat. Megerősítettek.
Az, hogy csak eggyel csökkent a csoport létszáma, azt mutatja, hogy a
Szent Korona Értékrend elfogadottsága nem csökken.

Ha átnézitek a mellékelt írásoknak csak a címét*, már láthatjátok,
hogy - Nellike hasonlatával élve - annak az oldalnak a partszakasza,
amelyre ezeregyszáz év alatt áttereltek bennünket, rohamosan csúszik
és - most már nem lehet kétséges - még ebben az évben beomlik. A másik
oldalon van a Szent Korona Értékrend, amit néhányan csak egy
délibábnak hisznek, mások nem bíznak abban, hogy oda visszajuthatunk,
de vannak - vagyunk - akik HIDAT fogunk építeni.
A hídépítéshez a tervet a Teremtő adta és az Ő kegyelméből én
közvetítettem, de a kivitelezést meg kell szerveznie valakiknek, kell
pallér, művezető, ács, lakatos, és anyaghordó.

Biztosan az én hibám, hogy a leközvetített tervet nem tudtam érthetően
továbbadni.
Az alapvető hibát figyelmetlenségből követtem el: igaz, hogy csak
rendszerszervezői absulutoriumom van, diplomám nincs, mégis tudnom (és
gyakorlatban alkalmaznom) kellett volna egy alaptételt: az
információdömping éppolyan rossz, mint az információhiány.
Most igyekszem kijavítani hibámat, és ehhez kérem a
közreműködéseteket!

A csoport létrehozása után pár napon belül Körmendi Anna, Horváth
Ferenc és Versegi Balázs az Akadémia szervezésével kapcsolatban tett
javaslatot.
Nosza! Álljon össze egy csoport, az Akadémia első fokozatának
szervezésére. Bence ad helyet az Andrettiben, ha Budapesten célszerű
megszervezni. Várom gyakorlati javaslatotokat (nemcsak az említett
három magyarét)!

Annak érdekében, hogy az ismeret megszerzésének igénye minél többekben
megszülessen, és az Akadémia első fokozatát minél többen elérjék, két
közvetlen formát vállalok:

1. Webkonferencia olyan Tagok részvételével, akik beleolvastak a Szent
Korona Értékrend Akadémia első fokozatának munkaanyagába (http://
nemzetiegyseg.com/Elsofokozat.pdf). Ennek a célja az, hogy a
gondolkodási mód (paradigma) váltás három részét továbbgondolva
pontosítsuk a fogalmak értelmezését.
Az én tudásom szerint a webkonferenciát csak a résztvevők látják-
hallják (ha tud valaki olyan konferencia lehetőséget, amelyre valós
időben "nézőként" rá lehet kapcsolódni, kérem, ismertesse meg velem).
Tehát az én tudásom csak arra elegendő, hogy a webkonferencia
felvételét a youtube-on nyilvánosságra hozzam, az eseményt követő
néhány órán belül.
Szeretettel kérem azokat, akik már beleolvastak a munkaanyagba,
javasoljanak témaköröket a webkonferenciákhoz, és vállalják (kizárólag
fülhallgatóval) a részvételt.

2. A beszélgető szoba (Chat room) kinyitását minden nap 18 és 19 óra
között javaslom. (http://nemzetiegyseg.com/SzKEAkademiakerdes.html)
Ezt már ma el szeretném kezdeni, a Szent Korona Értékrend "tudományos"
alapjainak tisztázásával. Ezzel kapcsolatban kapom ugyanis a legtöbb
és legnagyobb nyilvánosság előtti támadást, amit rövidesen azok is
"élvezni" fognak, akik Tanítók lesznek.
Úgy gondolom, hogy a csoport tagjainak javaslata szerint naponta más-
más kérdéskört beszélnénk meg, olyan formában, hogy a valós-idejű
beszélgetésben a kérdéseket írásban teszik fel, amikre szóban
válaszolok. A beszélgetéseket a beszélgetés után bárki
meghallgathatja.
Szeretettel kérem, hogy a kérdésköröket határozzátok meg és vegyetek
részt a beszélgetésekben!

Megértem azt, akinek személyi elfoglaltsága korlátozza hídverési
feladatát. A híd elkészülte utáni átmenekülésre is fel kell készülni.

Azokat, akik a HÍD kivitelezésében részt tudnak és akarnak vállalni,
arra kérem, végezzék el a küldetésüknek megfelelő összehangolt
tevékenységet.

Szeretettel, Halász József


*
Példátlan eset a magyar egészségügyben - így hat a táppénzszigor -
2011. szeptember 5., hétfő 8:31
http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/peldatlan_eset_a_magyar_egeszsegugyben_igy_hat_a_tappenzszigor.494569.html

Folyton hazudnak a költségvetési adatok - 2011. szeptember 5. 06:00
http://www.fn.hu/makro/20110904/folyton_hazudnak_koltsegvetesi_adatok/

Bajban a magyar tőzsde! A kormánynak kell segíteni? - 2011. szeptember
5., hétfő 11:15
http://www.napi.hu/tozsdek-piacok/bajban_a_magyar_tozsde_a_kormanynak_kell_segiteni.494586.html

Kedden törhet ki a botrány Budapesten - 2011. szeptember 5., hétfő
10:44
http://www.napi.hu/tozsdek-piacok/holnap_torhet_ki_a_botrany_budapesten.494583.html

Rendkívüli közgyűlés - Lemondott a BÉT elnöke - 2011. 9. 6. 09:13
http://www.vg.hu/penzugy/tokepiacok/rendkivuli-kozgyules-lemondott-a-bet-elnoke-357237

A befektetési vállalkozások szerint a magyar tőkepiac elsorvadását
okozhatja a Xetra - bevezetése - Miért félnek a magyar befektetési
cégek a Xetrától? - 2011. 9. 6. 05:00
http://www.vg.hu/penzugy/penzugyi-szolgaltatok/miert-felnek-a-magyar-befektetesi-cegek-a-xetratol-357203

Nem az a kérdés, hogy csatlakozzanak-e, hanem hogy mikor - 2011.
szeptember 1. 18:39
http://www.mno.hu/portal/807140


Az euró rossz ötlet: akik tényleg rég megmondták... - 2011. 9. 5.
14:13
http://www.vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/az-euro-rossz-otlet-akik-tenyleg-reg-megmondtak-357152

Euróválság: A legrosszabb még hátra van - 2011. 9. 5. 17:24
http://www.vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/eurovalsag-a-legrosszabb-meg-hatra-van-357163

Hatalmas felelőtlenség volt létrehozni az eurót - 2011. szeptember 5.
11:45
http://www.fn.hu/kulfold/20110905/hatalmas_felelotlenseg_volt_letrehozni/

Az EKB elnöke már az EU központi irányítását sürgeti - 2011. 9. 6.
05:00
http://www.vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/az-ekb-elnoke-mar-az-eu-kozponti-iranyitasat-surgeti-357222

Megszólalt az EKB leendő elnöke: nem szabad késlekedni - 2011. 9. 5.
16:15
http://www.vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/megszolalt-az-ekb-leendo-elnoke-nem-szabad-keslekedni-357159

Kiszívták a pénzt az európai bankokból - 2011. szeptember 5., hétfő
15:16
http://www.napi.hu/tozsdek-piacok/kiszivtak_a_penzt_az_europai_bankokbol.494614.html

Nagy horderejű német döntés érkezik szerdán - 2011. szeptember 5.
16:30
http://www.portfolio.hu/gazdasag/nagy_hordereju_nemet_dontes_erkezik_szerdan.154857.html


Nekimegy Svájcnak az USA - 2011. szeptember 5., hétfő 7:49
http://www.napi.hu/ado/nekimegy_svajcnak_az_usa.494567.html

Pánik a bankrendszer miatt - Folytatása következik - 2011. 9. 5. 09:18
http://www.vg.hu/penzugy/tokepiacok/panik-a-bankrendszer-miatt-folytatasa-kovetkezik-357128

Pánik a köbön: még izmosabb a frank, csúcson az arany - 2011. 9. 6.
09:10
http://www.vg.hu/penzugy/tokepiacok/panik-a-kobon-meg-izmosabb-a-frank-csucson-az-arany-357236

Roubini: Rosszabb a helyzet, mint 2008-ban - 2011. 9. 5. 11:36
http://www.vg.hu/gazdasag/makrogazdasag/roubini-rosszabb-a-helyzet-mint-2008-ban-357139

Sötét jövőt, veszélyes őszt jósolt a Világbank elnöke - 2011.
szeptember 04., vasárnap, 17:33
http://hvg.hu/gazdasag/20110904_Robert_Zoellick_vilagvalsag

Visszazuhant az ágyra a beteg - Dr. Végzet és a válság - 2011. 9. 5.
09:38
http://apenzszava.blog.vg.hu/2011/09/02/allami-gazdasag-a-megoldas/

Holnap jöhet az ítélet napja - 2011. szeptember 5., hétfő 14:05
http://www.napi.hu/tozsdek-piacok/holnap_johet_az_itelet_napja.494589.html

Válasz

Závodszki Zoltán üzente 12 éve

ELSŐ LÉPÉS,HOGY MEGISMERJE A GONDOSKODÓ MAGYARORSZÁG PROGRAMOT:

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment?ui=2&ik=7b7744e716&view=att&th=1323af058eb8674b&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_gs7sdcon0&safe=1&zw&saduie=AG9B_P_OQyzdxCEZoKMjPy2smjGo&sadet=1315400918935&sads=5Omv2ez8ggckIluYVLWs3S6-NFk&sadssc=1

Válasz