Ellenállás: Azt hiszed kenyeret eszel?

Szeretettel köszöntelek a Ellenállás klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 496 fő
  • Képek - 104 db
  • Videók - 935 db
  • Blogbejegyzések - 7917 db
  • Fórumtémák - 37 db
  • Linkek - 81 db

Üdvözlettel,

Ellenállás klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Ellenállás klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 496 fő
  • Képek - 104 db
  • Videók - 935 db
  • Blogbejegyzések - 7917 db
  • Fórumtémák - 37 db
  • Linkek - 81 db

Üdvözlettel,

Ellenállás klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Ellenállás klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 496 fő
  • Képek - 104 db
  • Videók - 935 db
  • Blogbejegyzések - 7917 db
  • Fórumtémák - 37 db
  • Linkek - 81 db

Üdvözlettel,

Ellenállás klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Ellenállás klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 496 fő
  • Képek - 104 db
  • Videók - 935 db
  • Blogbejegyzések - 7917 db
  • Fórumtémák - 37 db
  • Linkek - 81 db

Üdvözlettel,

Ellenállás klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Azt hiszed kenyeret eszel?

13 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Azt hiszed kenyeret eszel?

Az MNA két évvel ezelőtti vezetőségi döntése értelmében már halad azon az úton, hogy stratégiai gabona tartalékokat hozzon létre. Erre a várható nehézségek miatt szükségünk is lesz. Azonban olyan adalékokat tudtunk meg, amely rávilágít, csak a régi magyar hagyományos Tönköly búzát fogjuk hasznosítani.

Nos hát, nézzük mit is etet velünk a kedves multikulturális szennyözön, búza és kenyér néven.

A bajok eleve a termelésnél kezdődnek. A mai silány gabonafajták képtelenek megnőni műtrágya nélkül, mely rengeteg káliumot tartalmaz, amiről már tudjuk, hogy egyáltalán nem hasznos a szervezet számára, abban a mennyiségben, amekkorában a szánkba adják. A liszt eleve ilyen kálium hordozó a műtrágya miatt. Hozzá kell tenni azt is, hogy a termőterületek nincsenek pihentetve, az ugyanis pénzkiesés a gazdáknak, és a pihentetésre nem fizet senki semmit, tehát szó szerint leéltek a földek, mesterséges (műtrágya) trágyázás nélkül meg sem nőnének a növények. Ráadásul erőszakos növényfejlesztési tervek kivitelezése folyik 20 éve. Ez annyit jelent, hogy a fajták nemesítése erőszakos módokon történik. Kétféle mód létezik.

Az egyik a génmanipuláció. Ezekkel kiszámítottan próbálkoznak bizonyos tulajdonságokat keresztezni. Eddig nálunk tiltottak ezek a fajták, mert nem tudni, hogy a gének manipulációja milyen "lenyomatot" hagy a fogyasztóban. Logikus, semmilyen génmanipulációt nem szabadna engedélyezni, mert ennek nagy valószínűsége van. Ugyanis a másik fajta ilyen erőszakos "nemesítés" arról szól, hogy a növények magjait rádióaktív sugárzással besugározzák. Különböző dózisokban, különböző ideig. Aztán elültetik, és megnézik mi lesz belőle. Sok elpusztul, ki sem kel. Van ami túléli, és küzd az életben maradásért, van amelyik genetikailag mutálódik (sérül), módosul, de kihajt. Ezeket vizsgálják, ültetik önállóan, keresztezik más fajtákkal. Próbálják állítólag a "hasznos" génmutációkat felhasználni. Viszont ugyanoda érkezünk, mint az előbb, hogy mit okoz ez a fogyasztóban... hát az már senkit sem érdekel, ha a termelés mondjuk 10 százalékot növelhető, vagy két permetezéssel kevesebb kell. Nálunk valamennyi ma használatos fajta, már hasonló genetikai változásokon keresztülment fajta. Valószínűleg ezért nőt százszorosára a lisztérzékenyek, allergiások száma.

A másik nagy gond a feldolgozás. A gabonát a malmok dolgozzák fel. De hogyan, milyen módokon? A búzaszemeket először a malmok megroppantják. Ezek után a két fél közül a csirát eltávolítják. Egyrészt azért, mert így a liszt lassabban oxidálódik, másrészt azért, mert rendkívül sokat fizetnek érte a gyógyszergyárak. Ez ugyanis a legtöbb rákmegelőző vagy utókezelő gyógyszer alapanyaga, mint például az AVEMAR. A búzacsíra az élet. Elődeink évezredeken át fogyasztották a kenyérben, most már ez is drága gyógyszerré vált. Valamint kimarad a korpa is, mely a bélrendszert tartja karban, és tisztítja azt. Mára rengeteg a bélsalakos, bélgyulladásos ember, pont ezért, mert amit elődeink mindennap fogyasztottak, az nincs benne a kenyérben.

Aztán jönnek az adalékok. Hogy a búzacsíra kivonásával lassabban oxidálódó liszt még lassabban oxidálódjon, antioxidánst adnak hozzá, valamint csomósodás gátló adalékot. Cégektől függ, hogy tesznek-e bele még más adalékokat is, állományjavítót, vagy hasonlókat. Ehhez hozzáadódik a rengeteg permetezésből visszamaradt méregmaradvány, és kész a bolti liszt. Sokan, akik otthon sütik a kenyeret, azt hiszik, egészségesen táplálkoztak.

A kettőt összeadva hiába mondjuk, hogy teljes kiőrlésű lisztet vegyünk, az besugárzott, génmanipulált adalékokkal teletömött liszt lesz. Olyannyira tele van adalékokkal, tartósító szerekkel, hogy képtelenség belőle kovászt készíteni, mert nem érik meg, hanem egyszerűen megpenészedik.

A kenyér még ennél is rosszabb. Vannak olyan kenyerek, általában a legolcsóbbak, melyek 40-, 50-féle adalékot tartalmaznak. A Turbótól (élesztő, kelesztő) a héjszínezőig mindenfélét. Lassan a bolti kenyeret méreggé lehet minősíteni. Híreket hallani arról, hogy nem sokára hozzánk is begyűrűzik az az USA szokás, hogy a liszthez növényi maradékok (szár, csuhé, stb.) liszté őrölt hulladékát adagolják. Ezt Amerikában már évtizedek óta használják.

Az érvek harmadik csoportja pedig az, hogy a tudatmódosító szereket leginkább a nagy mennyiségben fogyasztott termékekbe lehet beletenni. Étolaj, liszt, rizs, só, cukor. Nem csoda tán, hogy ezen cégek jelentős hányada zsidó tulajdon. Én személy szerint nem hiszek a levegőbe permetezett szerekben, vagy nano-technológiákban. (Ez még nem zárja ki hogy van ilyen.) Egyrészt ezek ellen semmit sem tehetünk, másrészt ilyen módon kicsik, nagyok, magyarok, zsidók, cigányok, mindenki kapja, nem lehet válogatni. A hozzánk eljutott tudós elbeszélésealapján a célzott kijuttatás sokkal célravezetőbb.

Ezek tudatában lépéseket tettünk, hogy régi magyar Tönköly-búza magokat szerezzünk be. Ez kisebb hozamú, de kiváló tápanyagértékű, és valóban teljes értékű liszt lesz. Stratégiai tartalékunkat az ország több részén vetjük. Mivel tudomásunk van róla, hogy a kísérletezett növényeknél a betegségek sokszorosát juttatják az adott területre, feltételezhető, hogy ezek után ilyen jellegű támadást kapunk. Szerencsére ez rendkívül drága eljárás, de mindenre fel kell készülni.

Stratégiai tartalékunk legalább két évre elegendő, de ezt jövő évtől kezdődően a Tönkölyre cseréljük le.

A magok hántolása után ezt a saját házi malmunkban őrölhetjük lisztté. Lehet személyenként, kisebb típusokat beszerezni, vagy többen összeállva egy nagyobbat. Meg kell oldani a gabona tárolását, erre több módszer van, a lényeg, hogy tudjon szellőzni, és az egerek ne férjenek hozzá. Mindig csak annyit kell megőrölni, amennyit el tudunk tárolni, és belátható időn belül felhasználni. Erre volt régen a lisztesláda.

Ajánlatos nem az elektromos - ma divatos - kenyérsütő használata, hanem aki megteheti saját kemencét rakni. Nálunk ez csoportszinten oldódik meg. (A kemencékről cikk nemsokára.) A természetes tűzön főtt-sült dolgok sokkal egészségesebbek.

Vetés, őrölés, kemence.... Sok befektetés (nyilván van anyagi vonzata), de miért? Érdekességként említem meg, hogy így feleannyiban kerül egy kg liszt, mint a boltban, a kenyérről nem is beszélve. Eleve a fent felsorolt nem kívánatos hatások elkerülésére, nem mindegy mit adunk gyermekeinknek. Másrészt ha nem hagyjuk önként, hogy mindezek felszámolódjanak atyáink háza tájékán, most nem kellene ezzel a gonddal törődnünk, vagyis saját áldozataink vagyunk ismét. Elhittük, hogy csak megvesszük a boltban, az milyen könnyű. Most saját érdekünkben újra kell teremtenünk, amit elkótyavetyéltünk.

Az általunk megfogalmazott hungarista életvitel ezt követeli meg. Igyekszünk a vidékre, megtörve az urbanizációt (elvárosiasodás), és saját gazdasági rendszereket hozunk létre. Egyrészt az életvitel miatt, másrészt fajtánk fenntartása miatt. A vidéki ember együtt él a természettel, ezért sokkal közelebb is van hozzá lélekben, így sokkal könnyebb erkölcsben, életvitelben, teljes életet élni.  

Sokak számára ez persze nem megoldható, mi ezért alkottunk rendszert, hogy minden egyes tagunk számíthasson a másikra, hogy az ilyen jellegű gondok könnyen megoldhatóak legyenek. Lassan kiderül, hogy azok a kis csoportok, különcködők, akik képtelenek beállni a sorba csak saját igazukat hajtogatva, mekkora hátrányban vannak azokkal szemben, akik összefogva tudnak tenni.

Valamennyi magyarnak azt ajánljuk, hogy keresse a lehetőséget ezeknek a terményeknek a vetésére, beszerzésére, amíg még ezt is el nem kezdik manipulálni, hogy szándékosan kivégezzék.


Gyártó István 

Címkék: jövőnk

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu